Μήνυμα Γενικού Διευθυντή

Αγαπητοί μου,

Με χαρά σας καλωσορίζω στο διαδικτυακό χώρο των Αγιορείτικων Γραμμών. Οι Αγιορείτικες Γραμμές με ιδιόκτητο στόλο, αποτελούν τη μοναδική ακτοπλοϊκή σύνδεση του Αγίου Όρους με την ενδοχώρα. Κύριος στόχος μας είναι η ασφαλής και γρήγορη μεταφορά των πιστών περιηγητών στο «Περιβόλι της Παναγίας», το Άγιον Όρος.

Με την αναβάθμιση των γραφείων μας στην Ιερισσό και την Ουρανούπολη  Χαλκιδικής, την ίδρυση γραφείου στη Λεμεσό Κύπρου, τη συνεχόμενη ανανέωση του στόλου μας και την ενδυνάμωση του Προσωπικού της Εταιρείας μας, ευελπιστούμε στην άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των προσκυνητών. Με γνώμονα τον καθαρά προσκυνηματικό χαρακτήρα των υπηρεσιών που παρέχουμε αλλά και με σεβασμό προς το Άγιον Όρος, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα ποιοτικών υπηρεσιών, με απώτερο στόχο την ασφαλή και γρήγορη μετάβαση των προσκυνητών, από όπου και αν αυτοί προέρχονται, στο Άγιον Όρος. Οι υπηρεσίες μας περιγράφονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας.

Ο στόλος της εταιρείας μας αποτελείται από επτά σκάφη, πλήρως ανακαινισμένα, ένα φέρρυ, τρία ταχύπλοα, ένα πλοίο αποκλειστικά για τη μεταφορά οχημάτων, δύο σκάφη που λειτουργούνε ως ταξί, ένα εκ των οποίων είναι από τα πιο σύγχρονα της κατηγορίας του, με σκοπό τη δυνατότητα γρήγορης μεταφοράς στο Άγιον Όρος.

Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την καλύτερη επίτευξη της αποστολής και των στόχων της Εταιρείας μας που δεν είναι άλλοι παρά η ανάπτυξη και η αφοσίωση στη δημιουργία αξίας για το προσωπικό και τους συνεργάτες μας καθώς επίσης και η υψηλή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας.

Προσβλέπουμε στις νέες ευκαιρίες που θα υπάρξουν, είμαστε έτοιμοι και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις των πελατών μας, στηριζόμενοι πάντα στις κινητήριες δυνάμεις μας – τις ποιοτικές υπηρεσίες μας, στο ανθρώπινο δυναμικό μας και στην εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι ευχάριστη περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.

 

Υπογραφή

Χρίστος Γ. Τσάνος

Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής
ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Ν.Ε.