Η εταιρεία μας

Η AΤΗΟS G.R. HOLDINGS LTD ανήκει στον όμιλο εταιρειών LΑVAR SHIPPING COMPANY LIMITED (1965) / RPT HOLDINGS LIMITED και έχει αποκτήσει το συνολικό πακέτο των μετοχών της Ελληνικής Ναυτικής Εταιρείας, Αγιορείτικες Γραμμές Ν.Ε., με ακτοπλοϊκές γραμμές που μεταφέρουν τους περιηγητές στο «Περιβόλι της Παναγίας», το Άγιον Όρος.

Με γραφεία στην Ιερισσό, Ουρανούπολη Χαλκιδικής και στην Κύπρο, οι Αγιορείτικες Γραμμές ευελπιστούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των προσκυνητών. Με γνώμονα τους τον καθαρά προσκυνηματικό χαρακτήρα αλλά και το σεβασμό προς το Άγιον Όρος, σκοπός των Αγιορείτικων Γραμμών είναι η παροχή πληροφοριών αλλά και ενός ολοκληρωμένου ταξιδιωτικού πακέτου υπηρεσιών από την Ελλάδα, την Κύπρο ή άλλες χώρες του εξωτερικού, μέχρι το Άγιον Ορος.

agioreitikes-team

Το δυναμικό της Εταιρείας αποτελείται από εφτά καράβια. Στην κατηγορία των φέρρυ ανήκουν το Ε/Γ – Ο/Γ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ» με χωρητικότητα 294 επιβατών και εννιά φορτηγών αυτοκινήτων. Για τη μεταφορά μόνο οχημάτων υπάρχει το καράβι Φ/Γ – Ο/Γ  «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ». Στην κατηγορία των ταχύπλοων σκαφών ανήκουν τρία καράβια. Το Ε/Γ – Δ/Ρ «ΠΑΝΑΓΙΑ» με χωρητικότητα 130 επιβατών και το Ε/Γ – Δ/Ρ «ΣΟΦΙΑ» και Ε/Γ – Δ/Ρ «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ» με χωρητικότητα 41 επιβατών το καθένα. Το στόλο μας ολοκληρώνουν δυο θαλάσσια ταξί 8 θέσεων το καθένα, το Ε/Γ – Τ/Ρ «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ» και Ε/Γ – Τ/Ρ «ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑ».

Η Εταιρεία AΤΗΟS G.R. HOLDINGS LTD προγραμματίζει την περαιτέρω αναβάθμιση της συγκοινωνίας του Αγίου Όρους στο άμεσο μέλλον καθώς επίσης δημιουργεί ένα ευέλικτο και αξιόπιστο σχήμα που θα επικεντρωθεί κυρίως σε αγορές της Ευρωπαϊκής και Μεσογειακής ναυτιλίας.