Η εταιρεία μας

Η AΤΗΟS G.R. HOLDINGS LTD ανήκει στον όμιλο εταιρειών LΑVAR SHIPPING COMPANY LIMITED (1965) / RPT HOLDINGS LIMITED και έχει αποκτήσει το συνολικό πακέτο των μετοχών της Ελληνικής Ναυτικής Εταιρείας, Αγιορείτικες Γραμμές Ν.Ε., με ακτοπλοϊκές γραμμές που μεταφέρουν τους περιηγητές στο «Περιβόλι της Παναγίας», το Άγιον Όρος.

Με γραφεία στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, στην Ιερισσό Χαλκιδικής, στην Δάφνη Αγίου Όρους και στην Κύπρο, οι Αγιορείτικες Γραμμές ευελπιστούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των προσκυνητών. Με γνώμονα τους τον καθαρά προσκυνηματικό χαρακτήρα αλλά και το σεβασμό προς το Άγιον Όρος, σκοπός των Αγιορείτικων Γραμμών είναι η παροχή πληροφοριών αλλά και ενός ολοκληρωμένου ταξιδιωτικού πακέτου υπηρεσιών από την Ελλάδα, την Κύπρο ή άλλες χώρες του εξωτερικού, μέχρι το Άγιον Ορος.

ΦΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΝΕΟΥ ΕΓ-ΟΓ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ

Το δυναμικό της Εταιρείας αποτελείται από εννιά πλοία. Στην κατηγορία των φέρρυ ανήκουν το Ε/Γ – Ο/Γ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ» με χωρητικότητα 294 επιβατών και εννιά φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και το νεοαποκτηθέν μας πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ με χωρητικότητα 510 επιβατών και 18 φορτηγών αυτοκινήτων αντίστοιχα. Για τη μεταφορά μόνο οχημάτων υπάρχει το καράβι Φ/Γ – Ο/Γ  «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ». Στην κατηγορία των ταχύπλοων σκαφών ανήκουν τρία καράβια. Το Ε/Γ – Δ/Ρ «ΠΑΝΑΓΙΑ» με χωρητικότητα 130 επιβατών και το Ε/Γ – Δ/Ρ «ΣΟΦΙΑ» και Ε/Γ – Δ/Ρ «ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ» με χωρητικότητα 41 και 119 επιβατών αντιστοίχως. Το στόλο μας ολοκληρώνουν δυο θαλάσσια ταξί 8 θέσεων το καθένα, το Ε/Γ – Τ/Ρ «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ» και Ε/Γ – Τ/Ρ «ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑ». Καινοτομία ωστόσο αποτελεί για την εταιρία μας η παρουσία μας στον χώρο των θαλάσσιων περιηγήσεων, με την απόκτηση του νέου μας πλοίου Ε/Γ-Δ/Ρ «Καλυψώ» διευρύνοντας ακόμα περισσότερο το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Η εταιρία AΤΗΟS G.R. HOLDINGS LTD προγραμματίζει την περαιτέρω αναβάθμιση της συγκοινωνίας του Αγίου Όρους στο άμεσο μέλλον καθώς επίσης δημιουργεί ένα ευέλικτο και αξιόπιστο σχήμα που θα επικεντρωθεί κυρίως σε αγορές της Ευρωπαϊκής και Μεσογειακής ναυτιλίας.